Tervetuloa
Suomen118 -palveluun

Kirjaudu sisään

Voit muokata tietojasi kirjautumalla palveluun. Osa lisäpalveluista on vain kirjautuneille käyttäjille.

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?

Tarkista yritystietosi

Alkoholi ja huumeet

Linkit  Terveys ja hyvinvointi   Alkoholi ja huumeet  
A-klinikka  -  https://www.a-klinikka.fi/
 
Päihdealan hoitoa, koulutusta, tiedotusta sekä kehittämis- ja tutkimustoimintaa päämääränä päihde- ja riippuvuushaittojen vähentäminen sekä ongelmista kärsivien ja heidän läheistensä auttaminen ja aseman parantaminen.
Apua  -  https://paihdelinkki.fi/
 
Etsitkö tietoa tai tukea? Apua.info on kanava aiheisiin, jotka koskettavat meistä useimpia - joko läheisten kautta tai henkilökohtaisesti.
Irtihuumeista ry  -  https://irtihuumeista.fi/
KRIS-Jyväskylä ry  -  http://www.krisjkl.net/
 
KRIS-Jyväskylä on yhdistys, joka tähtää vankilasta vapautuvien ihmisten auttamiseksi päihde- ja vankilakierteestä takaisin yhteiskuntaan vertaistukiperiaatteella.
Mitä heroiini on?  -  https://nida.nih.gov/publications/research-reports/heroin/overview
Pharmacos  -  http://pharmacos.eudra.org/
Promillemittari  -  http://www.promillemittari.info/
 
Promillemittari laskee promillet.
Päihdelinkki  -  https://paihdelinkki.fi/
 
Päihdelinkissä voi osallistua keskusteluihin, vastata erilaisiin testeihin ja kysyä nimettömästi asiantuntijoilta. Oma-apu tarjoaa välineitä päihteidenkäytön hallintaan.
Suomen Al-Anonin  -  https://www.al-anon.fi/
 
Yhteydenottosi on luottamuksellinen ja nimetön. Jos olet huolissasi jonkun läheisesi juomisesta, kehotamme sinua tutkimaan kotisivujamme ja etsimään tietoa ohjelmastamme. Saat lisätietoja Al-Anon-ryhmien toimintatavoista ja kokoontumisajoista soittamalla Al-Anonin toimistoon puh. (019) 739 679 maanantaista perjantaihin klo 10 - 15. Toimiston osoite on: Temppelikatu 10B, 11100 Riihimäki
Tervetuloa tupakkaverkkoon  -  http://www.nettikasinotbonukset.com/cgi-sys/suspendedpage.cgi
 
Sivut on laadittu kansalaisten tietopankiksi tupakasta ja tupakoinnista. Ne sisältävät materiaalia esimerkiksi opiskelijoille, opettajille ja terveydenhoitoalan ammattilaisille. Sivujen kautta löytyy myös tupakointia koskeva lainsäädäntö ja hyödyllisiä linkkejä kotimaisille ja kansainvälisille sivustoille.