Tervetuloa
Suomen118 -palveluun

Kirjaudu sisään

Voit muokata tietojasi kirjautumalla palveluun. Osa lisäpalveluista on vain kirjautuneille käyttäjille.

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?

Tarkista yritystietosi

Tiedotteet

Asiakaspalvelussamme on ollut tekninen häiriö 2.-7.2.2022, jonka vuoksi puhelinnumeromme ei ole toiminut. Vika on nyt korjattu.

 

Asiakaspalvelumme on avoinna Jouluna 2021 seuraavasti:

22.12.2021 Suljettu

23.12.2021 Klo 10-13

24.12.2021 Suljettu

 

Asiakaspalvelumme aukioloaika muuttuu 9.11.2020

9.11.2020 alkaen olemme avoinna arkisin klo 10.00-13.00

 Asiakaspalvelumme aukioloaika muuttuu 2.7.2018

2.7.2018 alkaen olemme avoinna arkisin klo 9.00-15.00


 


 

 
Suomen 118 -palvelu hyödyntää QR-koodia

Suomen 118 -palvelun yritystietoihin on lisätty kansainvälisesti käytössä oleva QR-koodi, joka sisältää yrityksen yhteystiedot. Koodi sisältää yrityksen nimen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja nettiosoitteen.

QR-koodi on kaksiulotteinen viivakoodi, joka on purettavissa helposti ja nopeasti lähes millä tahansa mobiililaitteella, jossa on kamera ja koodin lukuohjelma. Koodin lukeminen tapahtuu käynnistämällä QR-koodin lukija ja kohdistamalla kamera koodiin. Kamera tunnistaa koodin muodon ja näyttää koodin tiedot tekstinä, Suomen 118:n tapauksessa yrityksen yhteystietoina.

Suositeltuja QR-koodin lukuohjelmia:

iPhone       QR Reader
Android QR Droid
Nokia Nokia Barcode Reader. Esiasennettu seuraaviin puhelimiin: Nokia N82, N93, N93i, N95, N95 8GB, E66, E71, E90, 6220 Classic. Saatavissa myös useisiin muihin malleihin, lisätietoja Nokian sivuilta


  


Klikkaa ja lue

Lue Suomen 118:n asiakaslehti

Suomen 118:n uusi asiakaslehti on ilmestynyt. Lehden pääteemana on verkkomarkkinointi, jonka merkityksestä suomalaisyritysten toimintaan kertovat Googlen toimialajohtaja Ari Ojansivu sekä Suomen 118:n asiakkaat Iskun toimitusjohtaja Markku Leskinen, OP-Pohjolan markkinointijohtaja Heli Jimenez ja Turun yliopiston viestintäjohtaja Maija Palonheimo. Henkilöhaastattelussa nähdään BB-juontajat Susanna Laine ja Elina Viitanen.

 

Jos haluat asiakaslehden postitse, voit tilata sen itsellesi sähköpostitse osoitteesta info@suomen118.fi tai soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 0200 118 11.

Lue uusin asiakaslehti täällä>>

   


Luottotietoraportit Suomen118-palvelusta

Suomen118 ja Suomen Asiakastieto Oy jatkavat monivuotista yhteistyötään entistä laajemmalla sopimuksella. Uuden sopimuksen myötä Suomen118 julkaisee lisäpalveluna myös yritysten luottotietoraportit. Raportit sisältävät yrityksen perustiedot, liikevaihtoluokan, henkilöstömäärän, historiatiedot ja mahdolliset maksuhäiriöt sekä kuulumisen ennakonperintärekisteriin, alv-velvollisten rekisteriin ja työnantajarekisteriin.

Luottotietojen löytyminen suoraan Suomen118-palvelusta tehostaa hakemiston hyötyjä kilpailu- ja markkinatilanne kartoituksen tukena sekä helpottaa uusien yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden analysointia. Raportit tarjotaan yhteistyössä Suomen Asiakastieto Oy:n kanssa, joka on johtava yritysjohdon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalveluja tuottava yhtiö Suomessa.
 


Suomen118 yhteistyöhön Viestintäviraston kanssa

Suomen118 on laajentanut palvelutarjontansa kattamaan myös yritysten nimiin rekisteröidyt fi-verkkotunnukset. Verkkotunnustiedot tuotetaan yhteistyössä Viestintäviraston kanssa.
 
Suomen118 ja Viestintävirasto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Suomen118:n yritystiedoista löytyy yrityksen yhteys-, palvelu- ja tuotetietojen lisäksi myös yrityksen nimiin rekisteröidyt fi-verkkotunnukset. Verkkotunnuslistojen julkaisu hakemistossa on palvelun käyttäjille selkeä lisäarvo – palvelulaajennuksen myötä on helppo selvittää millaisia verkkotunnuksia yrityksillä on, minkä yrityksen verkkosivusta on kysymys tai kuka on verkkokaupan tai muun verkkopalvelun tarjoaja.

Kenen palvelua käytän?!

Sähköisen markkinoinnin ja verkkonäkyvyyden merkityksen kasvaessa verkkotunnuksiin kiinnitetään entistä enemmän huomiota. On tavallista, että yrityksellä on useita verkkotunnuksia ja nettisivuja, joilla tuodaan selkeyttä tuote- ja palveluvalikoimaan. Etenkin monella eri toimialalla toimivien yritysten on helpompi jakaa palvelutarjonta useammalle sivustolle. Verkkotunnuslistojen pituutta lisäävät myös verkkokaupat, tuote- ja palvelunimet sekä nimistä tehtävät muunnokset. Jos yrityksen nimessä on väliviiva, rekisteröidään verkkotunnus yleensä sekä väliviivalla että ilman. Samoin ääkkösiä sisältävien verkkotunnusten rinnalla toimii lähes aina a:lla ja o:lla korvatut versiot.

Verkkotunnuksen omistajan voi selvittää Suomen118:sta vaivattomasti. Tieto löytyy helposti, sillä verkkotunnukset toimivat Suomen118:ssa hakusanoina. Verkkotunnustiedot tarjotaan maksuttomana lisäpalveluna helmikuusta 2011 lähtien.
 

Suomen 118 suositut kesäarvonnat ovat alkaneet

Tuttuun tapaan Suomen 118 arpoo jokaisena kesämaanantaina mukavia kirjapalkintoja kaikkien palvelun käyttäjien kesken. Maanantai-arvontojen palkintoina arvotaan muun muassa Suomen Turisti-Infon kotimaan matkailuun keskittyvää Matkailijan käsikirjaa, joka sisältää kattavan tietopaketin matkailukohteista, nähtävyyksistä, tapahtumista ja matkailupalveluiden tarjoajista sekä paljon muuta hyödyllistä matkailutietoa.

Maanantai-arvontojen lisäksi elokuun lopulla arvotaan laadukas navigaattori.

Osallistu arvontoihin täällä>>


Uusi asiakaslehti on ilmestynyt

Suomen 118 uusi asiakaslehti on ilmestynyt. Lehden sivuilla vierailevat muun muassa suomalaista hulluutta vientituotteena markkinoivat Duudsonit ja suositun extremematkailuohjelman tähdet Riku Rantala ja Tuomas Milonoff. Lisäksi kuulumisiaan kertoo mäkikotka Matti Hautamäki.

Jos haluat asiakaslehden postitse, voit tilata sen itsellesi sähköpostitse osoitteesta info@suomen118.fi tai soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 0200 118 11.


 


Suomen 118:n arpoma keräilyraha meni Klaukkalaan

"Suomalainen tiede ja tutkimus" -juhlarahakirjeen voitti Kim Anders Albäck Klaukkalasta. Suomen 118 onnittelee keräilyrahan uutta omistajaa!
 

Suomen 118 jatkaa yhteistyötään Lastenklinikoiden Kummit ry:n kanssa

Suomen 118 on sponsoroinut Lastenklinikoiden Kummit ry:n yhteystiedot ja kattavan informaatiopaketin yhdistyksen toiminnasta hakupalveluunsa. Lisänäkyvyys ja suuremmat kävijämäärät Kummien Internet-sivuille auttavat yhdistyksen hyväntekeväisyystoimintaa. Kattava Suomen 118 Internet-hakupalvelu helpottaa Lastenklinikkojen Kummit ry:n tietojen löytymistä Internetistä sekä ohjaa kävijät näppärästi Kummien omille uudistetuille kotisivuille ja verkkokauppaan. Verkkokauppa ostokset ovat helppo tapa tukea Kummien toimintaa. Myös palvelun etusivulla pyörivässä bannerissa mainostetaan Kummeja ja näyttävän bannerin kautta pääsee Kummien sivuille vaivattomasti yhdellä klikkauksella.  Kuluttajien ja yritystenkin aktiivisessa käytössä oleva Suomen 118 palvelu muistuttaa Kummien ilmoituksella ihmisiä hyväntekeväisyyden tärkeydestä ja motivoi toimimaan hyvän asian vuoksi.

logo.JPG

 

Lastenklinikoiden Kummit ry toimii viiden yliopistollisen lastenklinikan (Hki, Tampere, Turku, Oulu, Kuopio) potilaiden hoitomahdollisuuksien, hoito-olosuhteiden, kuntoutuksen ja kehityksen tukemiseksi. Lisäksi yhdistys tukee hoitohenkilökunnan koulutusta sekä lasten sairauksiin liittyvää tutkimustyötä Lastentautien tutkimussäätiön kautta. Harkintansa ja lahjoittajien toiveiden mukaan yhdistys tukee myös muiden lastensairaaloiden toimintaa sekä vaikuttaa pienten potilaiden viihtyvyyteen sairaaloissa.

 


Nettihakemistot entistä suosituimpia

Netin haku- ja hakemistopalvelut ovat viime vuosina olleet Internetin käytetyimpien palveluiden  joukossa. Sähköisten hakemistojen osuus mainosmäärässä oli vuonna 2006 42 miljoonaa euroa. 

Uudella 118 Deluxe -paketilla näyttävästi hakutulosten kärkeen

Uusi 118 Deluxe -palvelupaketti tarjoaa kohdennettua markkinointiviestintää suoraan asiakkaalle. Yritys löytyy aina listan kärkipäästä valituilla hakuehdoilla ja erottuu edukseen korostetulla ulkoasulla. Perustietojen lisäksi tuotekorttiin on mahdollista lisätä kuvia sekä logoja, ja yrityksen omia tietoja voi muokata rajoituksetta. Hyödynnä nyt hakupalvelun tehokkuus uudella luksustuotteella! Lisätietoja osoitteesta info@suomen118.fi.

Rekisteröi tietosi palveluun

Rekisteröimällä tietosi Suomen 118 palveluun varmistat tietojesi löytymisen, sekä saat käyttöösi kaikki lisäpalvelut. Yksityisten rekisteröityneiden kesken arvotaan jatkuvasti hienoja palkintoja. Lisätietoja tämän hetkisistä arvonnoista löydät rekisteröitymissivulta.


eLehma.jpgSuomen118 mukana Suomen World Visionin joulukampanjassa

Suomen118 on lahjoittanut Joulun kunniaksi lehmän Ugandalaiseen kylään. Lahja toimitetaan Suomen World Visionin kautta kohteeseen.

Lehmä on elintärkeä kylän asukkaille. Lehmän maidosta puolet perhe käyttää itse ja puolet myy. Myytävällä rahalla perhe voi hankkia ruokaa ja muita välttämättömiä tarvikkeita. Myynnistä saatavien rahojen ansiosta perheen lapset voivat myös käydä koulua.
Kun lehmä synnyttää ensimmäisen vasikan tulee se luovuttaa kylän toiselle köyhälle perheelle.


logo.JPGSuomen118 ja Lastenklinikoiden Kummit ry yhteistyöhön

Lastenklinikoiden Kummit ry toimii Suomen viiden yliopistollisen lastenklinikan potilaiden hoitomahdollisuuksien, hoito-olosuhteiden, kuntoutuksen ja kehityksen tukemiseksi. Lisäksi yhdistys tukee hoitohenkilökunnan koulutusta sekä lasten sairauksiin liittyvää tutkimustyötä Lastentautien tutkimussäätiön kautta.

Suomen118 tukee lastenklinikoiden kummien toimintaa. Kummien uusille kotisivuille haetaan näkyvyyttä ja lisää kävijöitä mm. bannerimainonnalla. Myös kummien yhteystiedot löytyvät Suomen118 palvelusta.

http://www.kummit.fi/index.php?id=13