Tervetuloa
Suomen118 -palveluun

Kirjaudu sisään

Voit muokata tietojasi kirjautumalla palveluun. Osa lisäpalveluista on vain kirjautuneille käyttäjille.

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?

Tarkista yritystietosi

TV-kanavat

Linkit  Mediat, Lehdet, TV   TV-kanavat  
Al Jazeera  -  https://www.aljazeera.com/
 
Maailman johtava kansainvälinen arabiankielinen kanava. Uutis- ja ajankohtaisohjelmia ympäri vuorokauden ilman sensuuria ja hallitusten kontrollia.
Animal Planet  -  https://discoveryfinland.fi:443/
 
Animal Planet on kaikkien eläimistä pitävien suosikkikanava, joka tarjoaa koko eläinmaailman villieläinten dramaattisesta elämästä kotieläinten maailmaan ja hellyttäviin lemmikkeihin.
Arirang World  -  http://www.arirang.co.kr/index.asp
 
Arirang World on eteläkorealainen kanava, jonka monipuolinen uutis- ja viihdetarjonta tuovat katsojille tutuksi nykypäivän Etelä-Koreaa. Englanninkielinen.
Bloomberg TV  -  https://www.bloomberg.com/tosv2.html?vid=&uuid=d171d3f0-9f78-11e8-9ad0-f5d280b857fa&url=L2xpdmUvZXVyb3Bl
 
Bloomberg TV on etenkin talousuutisiin keskittyvä kanava, joka tarjoaa tuoreimmat uutiset ja analyysit pörssien tapahtumista sekä laajemmaltikin maailman talouden liikkeistä. Kanavalla nähdään lisäksi talouden, politiikan sekä muiden alojen vaikuttajien syväluotaavia haastatteluja. Englanninkielinen.
Canal +  -  https://www.cmore.fi/
Cartoon Network  -  https://www.boomerangtv.co.uk/
 
Suosittu kanava, jolta löytyy piirrettyjä lapsille ja vähän vanhemmillekin.
Discovery Channel  -  https://discoveryfinland.fi:443/
 
Discovery Channelin maailmankuulut ja korkealaatuiset dokumentit ja sarjat elävästä elämästä tyydyttävät tiedonjanon sekä viihdyttävät ikään katsomatta.
Disney Channel  -  https://tv.disney.se/
 
Disney Channel on pohjoismaiden suosituin lastenkanava. Se näyttää Disneyn ihania klassikoita, piirroselokuvia, sarjoja ja elokuvia yhtiön laajan tuotannon laidasta laitaan.
DW (Deutsche Welle)  -  https://www.dw.com/en/top-stories/s-9097
 
DW (Deutsche Welle) on saksalainen ajankohtaiskanava, jonka ohjelmisto pureutuu mielenkiintoisiin asioihin ja ilmiöihin pintaa syvemmältä sekä tarjoaa uutisia niin Saksasta kuin muualtakin maailmasta. Kanavan laadukkaat ohjelmat käsittelevät saksalaisesta näkökulmasta niin politiikan, talouden, taiteen, urheilun, pop-kulttuurin kuin matkailunkin ajankohtaisia ilmiöitä. Pääosin englanninkielinen.
ETV (Eesti Televisioon)  -  https://etv.err.ee/
 
Virolainen uutis- ja ajankohtaisohjelmakanava, joka tarjoaa vironkielistä ohjelmaa. Ohjelmistossa myös viihdettä, kulttuuria ja musiikkia.
FOX (Suomi)  -  https://www.foxtv.fi/
 
FOX on kotimainen televisiokanava kaikille, jotka kaipaavat televisioonsa sisältöä uudella, raikkaalla tavalla. Kanavan ohjelmistoon kuuluu laaja valikoima korkeatasoisia koti- ja ulkomaisia sarjoja ja elokuvia, dokumentteja, lifestyle-ohjelmia ja uutisia. Kanavalla nähdään mm. 20th Century Fox:n, National Geographic:n ja Disneyn laadukkaita tuotantoja.
France 24  -  https://www.france24.com/en/
 
France 24 on kansainvälinen 24/7 uutis- ja ajankohtaiskanava, joka tarjoaa katsauksen maailman tapahtumiin ranskalaisesta näkökulmasta arvostaen eriäviä mielipiteitä ja pelkäämättä väittelyitä. Puolen tunnin välein nähtävien uutistenkatsausten lisäksi kanavan ohjelmat antavat avaimet monimutkaistenkin tapahtumien ymmärtämiseen syväluotaavien analyysien kautta. Englanninkielinen.
JIM  -  https://www.nelonen.fi/ohjelmat?channel=5
 
Asiaviihdettä, harraste- ja tee-se-itse-ohjelmia, laatudokumentteja, toiveuusintoina Nelosen hittisarjoja sekä uusia kovia laatudraamoja.
kanavat  -  http://kanavapakettitarjous.com/cgi-sys/suspendedpage.cgi
 
Uusimmat uutiset kanavista ja erilaisista kanavapaketeista löydät kanavapaketteihin erikoistuneelta sivustolta. Lue ja tiedät mitä kaikkea voi televisiostasi tulla tänään.
Kutonen  -  https://discoveryfinland.fi:443/
 
Kutonen on etenkin nuorten miesten makuun suunnattu kanava, joka tarjoaa aamu- ja iltapäivisin The Voicen musiikkiohjelmia. Iltaisin ohjelmiston muodostavat tunnetut ulkomaiset rikos-, toiminta-, tosi-tv- ja komediasarjat. Kanavalla nähdään lisäksi elokuvia sekä jalkallon Veikkausliigan otteluita.
Liv  -  https://www.nelonen.fi/ohjelmat?channel=17
 
Liv on lifestyle-kanava, jonka ohjelmisto koostuu eri elämänalueisiin liittyvistä sarjoista ja dokumenteista.
MTV - Music Television  -  https://www.mtv.com/
Nelonen  -  https://www.nelonen.fi/
NHK World  -  http://www3.nhk.or.jp/nhkworld/
 
NHK World on japanilainen uutis- ja ajankohtaiskanava, joka tarjoaa kattavan uutistarjonnan lisäksi kurkistuksen japanilaiseen kulttuuriin ja elämänmenoon. Englanninkielinen.
Nick Jr. (Nick Junior)  -  http://www.nickjr.tv/
 
Nick Jr. lähettää ohjelmaa joka päivä 24 tuntia, opetusohjelmia, jotka on suunnattu 3-5-vuotiaille katsojille.
Sky News  -  https://news.sky.com/
 
Uutisia ja ajankohtaisohjelmia brittiläisestä näkökulmasta. Englanniksi 24h/vrk.
Taivas TV7  -  https://www.tv7.fi/
The Voice  -  https://www.voice.fi/
Turner Classic Movies (TCM)  -  https://www.tcmuk.tv/
 
Klassikkoelokuvia 24h/vrk.
TV 1000  -  https://www.viasat.fi/tv-opas
TV5  -  https://discoveryfinland.fi:443/
 
TV5 on etenkin 15-44 -vuotiaille kaupunkilaisille suunnattu kanava, joka tarjoaa parasta viihdettä: elokuvia, dokumentteja sekä sarjoja.
TV5MONDE  -  http://www.tv5monde.com/
 
Ranskan, Belgian, Sveitsin ja Kanadan tv-yhtiöiden ohjelmien parhaimmistoa. Ranskankielinen. Ohjelmaa 24h/vrk.
URHOtv  -  http://www.urhotv.fi/
 
URHOtv on kotimaiseen huippu-urheiluun keskittyvä kanava, joka näyttää vuodessa yli 300 suoraa urheilulähetystä. Lajeina ovat mm. Veikkausliiga, Korisliiga, Vaahteraliiga, Lentopallon Mestaruusliiga, DTM sekä F1-veneiden osakilpailuja.
Wave 100  -  http://wave100.fi/
 
Raikas ja nuorekas Tampereen paikallistelevisio - Wave 100 perustuu uudenlaiseen, vuorovaikutteiseen tuotantoformaattiin, jossa sisällön ideointiin ja tekemiseen on otettu mukaan tamperelaiset yksityiset henkilöt, koulut, yhteisöt ja yritykset.
Yle  -  https://yle.fi/
YLE Fem  -  https://arenan.yle.fi/tv/program/yle-fem
 
Yle Fem on ruotsinkielinen täyden palvelun kanava, joka tarjoaa uutisia, asiaohjelmia, viihdettä ja lastenohjelmia.
YLE Teema  -  https://yle.fi/aihe/yle-teema/
 
Yle Teema on kulttuurin, tieteen ja oppimisen erikoiskanava. Kanava tarjoaa teemalähetyksiä myös mm. oopperasta ja muusta esittävästä taiteesta.
YLE TV1  -  https://yle.fi/aihe/yle-tv1
 
Yle TV1 tarjoaa uutis-, ajankohtais- ja asiajournalismin lisäksi draamaa, kulttuuria, dokumentteja ja opetusohjelmia.
YLE TV2  -  https://areena.yle.fi/tv/ohjelmat/yle-tv2
 
Yle TV2:n sisältöön kuuluu palvelu- ja elämäntapaohjelmia, monipuolista viihdettä, lastenohjelmia sekä urheilua. Kanavalla näet myös maakuntakohtaiset uutiset.