Tervetuloa
Suomen118 -palveluun

Kirjaudu sisään

Voit muokata tietojasi kirjautumalla palveluun. Osa lisäpalveluista on vain kirjautuneille käyttäjille.

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?

Tarkista yritystietosi

Nuortenlehdet

Linkit  Mediat, Lehdet, TV   Nuortenlehdet  
Demi  -  https://www.demi.fi/
 
Demi on suomalainen teini-ikäisille tytöille suunnattu aikakausleht. Demi kertoo pääasiassa kohderyhmäänsä, 12–19-vuotiaita tyttöjä, kiinnostavista aihealueista, kuten elokuvista, musiikista ja muotimaailmasta. Esillä ovat myös seurustelu, tunne-elämä, pojat ja tunnetut näyttelijät, laulajat ja urheilijat. Lehdessä kerrotaan vakavista ja ajankohtaisista aiheista. Lisäksi lehdessä on erilaisia palstoja, mm. Kysy systeriltä, Kysy suhteista, Kysy terveydestä, Kysy kundilta, Salainen palvelu ja Megamokat. Jokaisessa Demissä on julisteita julkkiksista.
Donkki  -  https://donkki.net/
 
Donkki on kristillinen 9-14 -vuotiaiden nuorten harraste- ja raamatunlukulehti. Lehti sisältää raamattuaiheisten tarinoiden lisäksi sarjakuvia, haastatteluja, askartelu- ja kokkiohjeita, lähetyssivut ja nuorten omia mielipiteitä sekä tehtäviä. Lehdessä tutustutaan Raamattuun seikkailevien kaverusten Sakun, Ruutin ja Donkki-aasin kanssa. Lehti kertoo keskittyvänsä kristillisen uskon perusasioihin ja välttävänsä opillisia ristiriitoja.
Fleim  -  http://www.fleim.fi/
 
Fleim on Kustannus-Osakeyhtiö Kotimaan julkaisema nuorisomedia, joka koostuu verkkopalvelusta sekä kerran vuodessa ilmestyvästä lehdestä. Fleim on perustettu vuonna 2006 ja sen kohderyhmänä ovat rippikoululaiset sekä Suomen evankelis-luterilaisen kirkon nuorisotyössä mukana olevat nuoret sekä heidän kanssaan työskentelevät seurakuntien työntekijät. Vuoden 2009 syyskuussa Fleimistä tuli yhteistyösopimuksella kirkon virallinen rippikoulu- ja nuorisotyön verkkopalvelu.
Jiipeenetti.fi  -  http://jiipeenetti.fi/
 
Jiipeenetti.fi (aiemmin JiiPee) on Poikien ja Tyttöjen keskuksen, Suomen Lähetysseuran ja Kirkon kasvatus ja perheasioiden keskuksen yhdessä julkaisema lasten ja nuorten verkkolehti. JiiPee on poliittisesti sitoutumaton, kristilliseltä arvopohjalta toimitettu lehti, jonka lukijakunta ovat 9-13-vuotiaat tytöt ja pojat.
Miss Mix  -  http://www.missmix.fi/
 
Miss Mix (entinen Mix) on nuorisolle suunnattu suomalainen aikakauslehti. Lehden sisältöön kuuluu nuorten muotia, julkkishaastatteluja, musiikki- ja elokuva-arvosteluja sekä julisteita. Miss Mixillä on verkkosivut, joissa voi muun muassa rekisteröidä oman profiilin, keskustella muiden käyttäjien kanssa ja luoda aiheita keskustelufoorumissa.
Nuotta  -  https://nuotta.com/
 
Nuotta on suomalainen kristillinen nuortenlehti, joka ilmestyy yksitoista kertaa vuodessa. Lehti käsittelee ajankohtaisia ilmiöitä, kristillisiä arvoja, gospelmusiikkia ja Raamattua. Nuotta on ilmestynyt yhtäjaksoisesti vuodesta 1979 saakka ja on Suomen vanhin kristillinen nuortenlehti.
Sanan Voima  -  http://www.sananvoima.net/
 
Sanan Voima on kristillinen, erityisesti nuorille suunnattu lehti. Sen edeltäjä oli Leirilehti, jonka pääkohderyhmä oli seurakunnan leireille osallistuneet lapset ja nuoret.
Sieppo  -  http://sieppo.fi/
 
Sieppo, Suomen ainut lasten luontolehti, vie sinut kuusi kertaa vuodessa seikkailuun – metsien vihreisiin varjoihin ja vesien sinisiin saloihin. Siepossa on tarinoita aarnimetsistä, jännityskertomuksia autioilta saarilta ja kadunvarsilta, paljon tehtäviä ja arvoituksia. Sieppo on tarkoitettu 6-12-vuotiaille lapsille, mutta ilahduttaa myös perheen pienimpiä. Ja aika moni aikuinenkin on Siepon salainen ystävä.
Villivarsa  -  http://villivarsa.fi/2011/03/villivarsa-facebookissa/
 
Villivarsa on vuodesta 1983 lähtien ilmestynyt nuorten hevostyttöjen lehti. Lehden sisältöä ovat hevosaiheiset jutut, julisteet ja sarjakuvat. Villivarsassa on monipuolisesti sekä ravi- että ratsastusjuttuja.