Tervetuloa
Suomen118 -palveluun

Kirjaudu sisään

Voit muokata tietojasi kirjautumalla palveluun. Osa lisäpalveluista on vain kirjautuneille käyttäjille.

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?

Tarkista yritystietosi

Naistenlehdet

Linkit  Mediat, Lehdet, TV   Naistenlehdet  
Anna  -  https://anna.fi/
 
Anna on Otavamedian kustantama naisten viikkolehti, joka käsittelee mm. ruokaa, kauneutta, pukeutumista, sisustusta sekä henkilökuvia.
Cosmopolitan  -  https://www.cosmopolitan.fi/
 
Yksi suosituimmista, ellei suosituin nuorten naisten lehti on Cosmopolitan. Sen keskeisimpiä teemoja ovat kauneus, tyyli, suhteet, seksi, terveys, työ, opiskelu, ruoka ja matkustelu. Kaikki jutut pidetään ajan tasalla ja kuunnellaan myös lukijoiden toiveita. Lehti onkin erittäin suosittu juuri sen takia, ettei se ole yhden aiheen-lehti, vaan hyvin monipuolinen. Se kertoo piristävillä jutuillaan, miten itseään voi kehittää monella saralla!
Eeva  -  https://www.apu.fi/lehdet/eeva
 
Eeva on suomenkielinen naistenlehti. Muihin suomalaisiin naistenlehtiin verrattuna Eeva keskittyy ihmissuhteisiin. Useimmissa numeroissa joku julkkis puolisoineen arvioi parisuhdettaan.
Gloria  -  https://www.gloria.fi/
 
Gloria on huhtikuussa 1987 perustettu luksukseen suuntautunut naistenlehti.
Kodin Kuvalehti  -  https://www.kodinkuvalehti.fi/
 
Kodin Kuvalehti on Suomen suosituin naisten- ja kodinlehti niin levikillä kuin lukijamäärälläkin mitattuna. Lehden artikkelit käsittelevät muun muassa sisustamista, ruokaa, työelämää ja rahaa, ihmissuhteita sekä lukijoiden elämänkokemuksia ja tarinoita.
Kotiliesi  -  https://kotiliesi.fi/
 
Kotiliesi on kaksi kertaa kuukaudessa ilmestyvä Suomen ensimmäinen naisten ja kodin lehti, jonka sisällön ydintä ovat ruoka, kodin juhlat, puutarha, sisustaminen, tapakulttuuri, terveys ja ihmissuhteet. Lisäksi lehti julkaisee henkilöhaastatteluja, kolumneja ja tietoa ajankohtaisista asioista ja ilmiöistä.
Me Naiset  -  https://www.is.fi/menaiset/
 
Suomen suurin naisten viikkolehti on koukuttava ja hyväntuulinen paketti täynnä kiinnostavia ihmisiä ja ilmiöitä sekä upeaa life styleä. Visuaalisesti näyttävä lehti tarjoaa elämänmakuisia tarinoita ja esittelee uusimmat tuulet ja mielenkiintoisimmat julkkikset. Me Naiset yllättää ja säväyttää joka viikko!
Tulva  -  https://tulva.fi/
 
Tulva on Suomen ainoa feministinen aikakauslehti, joka käsittelee ajankohtaisia ilmiöitä, politiikkaa, kulttuuria ja viihdettä. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Tulvaa kustantaa Naisasialiitto Unioni ry. Lehden journalistisen linjan määrittelyyn osallistuu ansioituneista naistoimittajista koostuva toimitusneuvosto.