Tervetuloa
Suomen118 -palveluun

Kirjaudu sisään

Voit muokata tietojasi kirjautumalla palveluun. Osa lisäpalveluista on vain kirjautuneille käyttäjille.

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?

Tarkista yritystietosi

Musiikkilehdet

Linkit  Mediat, Lehdet, TV   Musiikkilehdet  
Blues Finland  -  https://www.blues-finland.com/
 
Blues-Finland.com on suomalainen, ammattimaisesti toimitettu bluesia ja sen sukuista musiikkia käsittelevä verkkolehti. Blues-Finland.comissa julkaistaan levy-, konsertti- ja festivaaliarvioita, haastatteluja, muita artikkeleita sekä alan uutisia. Journalistisen materiaalin ohella julkaistaan konsertti- ja festivaalikalenteria sekä artis­tilistoja. Verkkolehti ylläpitää myös keskustelufoorumia.
Inferno  -  https://www.inferno.fi/
 
Inferno on vuonna 2001 ensimmäistä kertaa julkaistu metallimusiikkiin keskittynyt aikakauslehti. Lehden sisältö koostuu haastatteluista, artikkeleista, raporteista, uutisista ja arvosteluista, jotka liittyvät metallimaailmaan, mutta silloin tällöin yksittäiset artikkelit voivat käsitellä myös muita samankaltaisia musiikkilajeja.
Miasma Magazine  -  http://www.miasma.fi/
 
Miasma Magazine on metallimusiikkiin ja muihin kulttuurin ääri-ilmiöihin keskittynyt aikakauslehti, jota on julkaistu säännöllisesti kesästä 2004 lähtien. Lehden kotisivut toimivat myös Internet-lehtenä, jolta löytyy uutisia, haastatteluja, raportteja ja arvioita metallimusiikista. Lehti osallisuus myös kotikaupungissaan metallikeikkojen järjestämiseen, yhteistyössä live-klubi Nuclear Nightclubin kanssa.
Noise.fi  -  http://www.noise.fi/
 
Noise.fi on internetissä toimiva musiikkilehti, joka on pääosin keskittynyt suurelle yleisölle tuntemattomampien ja pienien yhtyeiden tekemisiin. Genrerajoja ei juurikaan ole asetettu, kaikki poprockista rytmimusiikin kautta black metaliin on edustettuna sivustolla. Ainoa rajaus on se, ettei kultalevyartisteista tehdä haastatteluja. Uusien artistien esittely on sivuston tärkein tavoite. Uutiset ja levyarvostelut ovat suosituimmat ja tärkeimmät sivuston osiot, mutta myös muun muassa haastattelut ja keikka-arviot ovat merkittävässä roolissa. Sivusto ylläpitää myös nettiradiota nimeltä Radio Noise.
Nuorgam (NRGM)  -  http://www.nrgm.fi/
 
Nuorgam on internetissä toimiva musiikkimedia, jota julkaisee musiikkiyhdistys Helsingin Nuorgam ry. Sivustoa tekevät vapaaehtoistyönä musiikkijournalistit ja musiikkikirjoittamisesta kiinnostuneet ihmiset. Nuorgamilla ei ole aiheissaan yhtenäistä linjaa, vaan sivustolla käsitellään periaatteessa kaikkea musiikkiin liittyvää kirjoittajien kiinnostuksen niin salliessa.
Propaganda  -  http://www.propaganda.fi/
 
Propaganda on vuonna 1978 perustettu suomalainen musiikkiaiheinen pienlehti, joka on ilmestymisestään lähtien ilmestynyt enemmän tai vähemmän säännöllisesti.
Rolling Stone  -  https://www.rollingstone.com/
 
Rolling Stone on kahdesti kuussa julkaistava yhdysvaltalainen musiikkiin, politiikkaan ja populaarikulttuuriin keskittynyt aikakauslehti. Rolling Stone on yksi alansa maailmanlaajuisesti arvostetuimmista ja luetuimmista julkaisuista.
Rumba  -  https://www.rumba.fi/
Soundi  -  https://www.soundi.fi/
 
Soundi on vuonna 1975 perustettu suomalainen rockmusiikkilehti.
Spin  -  https://www.spin.com/
 
Spin on yhdysvaltalainen kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on erikoistunut musiikkiin.
The Wire  -  https://www.thewire.co.uk/
 
The Wire on brittiläinen avant garde -musiikkilehti, joka keskittyi aluksi nykyjazziin ja improvisoituun musiikkiin, mutta noin vuodesta 1990 lähtien lehti laajensi "post rockin", hip hopin, modernin taidemusiikin ja elektronisen musiikin saralle. Lehden omistavat nykyään lehden kuusi kokopäiväistä työntekijää, se on siis täysin riippumaton julkaisu. Lehden slogan on "Adventures in Modern Music", vapaasti suomentaen "Seikkailuja nykyaikaisessa musiikissa".
Toinen Vaihtoehto  -  https://www.punkinfinland.net/tv/
 
Toinen vaihtoehto on suomalainen alakulttuuriaikakauslehti, joka on ilmestynyt vuodesta 1989 lähtien. Lehti käsittelee pääosin erilaisia punkkiin ja sen eri alakulttuureihin liittyviä asioita, sekä toimii tiedotusvälineenä. Pääaiheet lehdessä ovat yhtyeet (haastattelut, keikat, levyt, arviot jne.), kolumnit, muut tapahtumat, matkakuvaukset sekä ajankohtaiset aiheet.
Tuhma  -  http://tuhma.fi/
 
Tuhma on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä suomalainen metallimusiikkiin keskittyvä lehti. Tuhma on ilmaisjakelulehti, jota tehdään vapaaehtoisvoimin ja rahoitetaan ilmoitustuloilla. Se on jakelussa levykaupoissa, baareissa, kirjastoissa ja festivaaleilla. Lehden toukokuussa ilmestyvä numero painottuu kesän festivaalien esittelyyn, ja muulloin sisältö koostuu yhtyehaastatteluista, levyarvioista, konserttiraporteista ja kolumneista, joita julkaistaan myös lehden verkkosivustolla.
Viihdelehti Stara.fi  -  https://www.stara.fi/
 
Viihdetaivas verkossa.
Öskidööl (The Action Magazine)  -  http://www.sairio.com/oskidool/index.html
 
Öskidööl (The Action Magazine) on hämeenlinnalainen, pääasiassa punk- ja rockmusiikkia ja nuorisokulttuuria käsittelevä alakulttuurilehti, joka on ilmestynyt vuodesta 2002 lähtien. Lehdestä julkaistaan myös kesäisin jo legendaksi muodostunut Festari-extra erikoisnumero.