Tervetuloa
Suomen118 -palveluun

Kirjaudu sisään

Voit muokata tietojasi kirjautumalla palveluun. Osa lisäpalveluista on vain kirjautuneille käyttäjille.

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?

Tarkista yritystietosi

Harrastelehdet

Linkit  Mediat, Lehdet, TV   Harrastelehdet  
Anime  -  http://www.animeshop.fi/
 
Anime on Pohjoismaiden suurin manga- ja animelehti, joka opastaa lukijansa animen ja mangan maailmaan. Se seuraa ajankohtaisia teoksia niin Suomessa kuin maailmallakin, syväluotaa klassikoita, raportoi tapahtumista ja käsittelee ilmiöitä.
Ankkalinnan Pamaus  -  http://www.perunamaa.net/ankistit/pamaus.html
 
Ankkalinnan Pamaus on Ankistit ry:n jäsenlehti, joka julkaisee tieteellisiä, puolitieteellisiä, poikkitieteellisiä, nostalgisia, bibliografisia, monografisia yms. artikkeleita Disney-sarjakuvista, animaatioelokuvista ja niiden tekijöistä läheltä ja kaukaa. Carl Barks, Don Rosa, Romano Scarpa...jne.
Antikvariaatti Kirja- ja Lehtilinna - Kuopio  -  http://www.kirjajalehtilinna.fi/
 
Vanhat kirjat ja lehdet, lisäksi uudet kotimaiset sarjakuva-albumit sekä ulkolaiset Manga-sarjakuvat ja Warhammer boxit ja blisterit
Ase-lehti  -  https://www.aselehti.fi/
 
Ase-lehti on suomalainen aselehti ja se sisältää artikkeleita uusista ja historiallisista ampuma- ja teräaseista, ampumatarvikkeista ja -varusteista sekä militariasta.
Avotakka  -  https://www.meillakotona.fi/
 
Avotakka on A-lehtien julkaisema sisustukseen keskittyvä kerran kuussa ilmestyvä aikakauslehti.
Como  -  https://www.como.fi/
 
Como on maksuton noutolehti, joka käsittelee elokuvia, musiikkia, pelejä ja satunnaisesti myös muita viihteen ja vapaa-ajan aloja.
deko.  -  https://dekolehti.fi/
 
deko. on nuorille aikuisille suunnattu sisustuslehti, jossa esitellään pieniä koteja, sisustusideoita, viihde-elektroniikkaa, kodinkoneita ja muita tavaroita. Lehti kertoo muotoilualan uutisia ja esittelee tunnettuja ja nousevia designereita.
Episodi  -  https://www.episodi.fi/
 
Episodi on suomalainen elokuviin keskittynyt aikakauslehti.
Feeniks  -  https://www.ilmailumuseoyhdistys.fi/5
 
Feeniks on ilmailuhistoriallinen neljännesvuosittain ilmestyvä Ilmailumuseoyhdistys ry:n jäsen- ja tiedotuslehti.
Fillari  -  https://www.fillari-lehti.fi/
Filmihullu  -  https://filmihullu.fi/
 
Filmihullu on vanhin suomalainen elokuvalehti.
Frisk Bris  -  http://friskbris.fi/
 
Frisk Bris on vuonna 1901 perustettu, suomenruotsalainen purjehdusta käsittelevä aikakauslehti.
Hifimaailma  -  https://www.hifimaailma.fi/
 
Hifimaailma on äänen- ja kuvantoiston harrastajille tarkoitettu erikoislehti.
Japan Pop  -  https://www.japanpop.fi/
 
Japan Pop on japanilaista populaarikulttuuria käsittelevä aikakauslehti. Lehden juttutarjonta kattaa niin animen, mangan kuin japanilaispelitkin, ja huomion kohteena ovat säännöllisesti myös jrock ja cosplay.
Juoksija  -  https://www.juoksija-lehti.fi/
Kamera  -  https://kamera-lehti.fi/
Kamera  -  https://kamera-lehti.fi/
 
Kamera-lehti on valo- ja videokuvauksen aikakauslehti, joka on ilmestynyt vuodesta 1950 lähtien. Lehti esittelee koti- ja ulkomaisia kuvaajia sekä antaa lukijalle vinkkejä valo- ja videokuvaukseen ja kuvankäsittelyyn.
Kasiniemen kylälehti  -  http://kasiniemi.web1000.com/404.html
 
Kylälehti Kasiniemen Sanomat Perustettiin 1997, lakkautettiin 2002. Oli Padasjoen (vähän myös Luopioisten) kunnan Kasiniemen kylän suurin ja ainoa nettilehti. Nettilehti ilmestyi kaksi kertaa vuodessa, ei ilmesty enää.
Klassikot  -  http://www.klassikot.fi/
 
Klassikot on tuore ja ennakkoluuloton aikakauslehti suomalaisille autoharrastajille. Keskitymme 1950-1980-lukujen autoihin, joilla on kiinnostava tarina ja jotka ovat oman aikakautensa klassikkoja.
Kopteri  -  http://www.kopteri.com/
 
Kopteri on suomalainen moottoripyörälehti, joka on suunnattu rakenneltujen pyörien harrastajille. Edustettuina niin Chopperit, Klassikot, Cafe Racerit kuin Customitkin.
Korsteeni  -  https://steamship.fi/
 
Korsteeni on Suomen Höyrypursiseura ry:n vuosijulkaisu. Lehti sisältää höyrylaivoihin liittyviä uutisia, historiallisia artikkeleita, sanomalehtikatsauksia vanhoihin höyrylaiva-aiheisiin uutisiin, henkilökuvia, höyrylaivakirjallisuuden esittelyjä sekä tietenkin Suomen Höyrypursiseuran toimintaa kuluneen vuoden aikana. Lehti on yksi varteenotettavimpia laivajulkaisuja Suomessa.
Linnut  -  https://www.birdlife.fi/julkaisut/linnut/
 
BirdLife Suomen julkaisema Linnut on Suomen suosituin lintuharrastuslehti. Se kertoo linnuista, lintuharrastuksesta, lintujen suojelusta ja tutkimuksesta. Värikkäässä lehdessä on vähintään 52 sivua, ja se ilmestyy neljästi vuodessa. Lehti on tarkoitettu jokaiselle linnuista kiinnostuneelle.
Luontokuva  -  https://luontokuva.org/
 
Luontokuva on Suomen Luonnonvalokuvaajat ry:n julkaisema suomalaisen luontovalokuvauksen noin 80-sivuinen erikoisaikakauslehti. Lehdessä suomalaiset kuvaajat ja asiantuntijat kertovat luonnosta ja luonnon valokuvaamisesta.
Maku  -  https://www.meillakotona.fi/aiheet/ruoka
Ornis Fennica  -  https://www.ornisfennica.org/
 
Ornis Fennica on suomalainen lintutieteellinen julkaisu. Julkaisu ilmestyy neljännesvuosittain ja on englanninkielinen. Referaatit ovat joko suomeksi tai ruotsiksi. Lehti noudattaa vertaisarviokäytäntöä, ja artikkelit keskittyvät Fennoskandian linnustoon.
Photo Raw Magazine  -  https://www.photoraw.org/
 
Photo Raw on suomalainen kuvajournalismia ja dokumentaarista valokuvausta käsittelevä aikakauslehti. Lehti on kaksikielinen (suomi ja englanti) ja se ilmestyy neljä kertaa vuodessa.
Tiira  -  https://www.birdlife.fi/jarjesto/julkaisut/birdlife-lehti/
 
Tiira-lehti lennähtää jokaisen jäsenen postilaatikkoon neljästi vuodessa. Lehti kertoo ajankohtaisista lintumaailman asioista, informoi tulevista liiton ja jäsenyhdistysten tapahtumista ja jäsenlehtenä toimii yhdyssiteenä lintuharrastajien kesken.
Ultra-lehti  -  http://www.ultra-lehti.com/
 
Ultra-lehteä julkaisee Kustannus Oy Rajatieto, alan harrastajien perustama ja omistama yhtiö. Lehden historia alkaa jo yli 30 vuoden takaa, kun tammikuussa 1972 alkoi ilmestyä Ufoaika-niminen kuukausijulkaisu. Kolmisen vuotta myöhemmin lehti muutti nimensä Ultraksi. Vuonna 1976 lukijoiden oma yhtiö Kustannus Oy Rajatieto alkoi huolehtia Ultran julkaisemisesta. Kolme vuotta myöhemmin aloimme kustantaa ja myydä myös alan kirjallisuutta.