Tervetuloa
Suomen118 -palveluun

Kirjaudu sisään

Voit muokata tietojasi kirjautumalla palveluun. Osa lisäpalveluista on vain kirjautuneille käyttäjille.

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?

Tarkista yritystietosi

Vuokramökit ja mökinvuokraus

Linkit  Matkailu   Vuokramökit ja mökinvuokraus  
aulangonlomakyla  -  http://www.aulangonlomakyla.fi/
Hirsimökkejä Rantasalmella  -  http://kotisivu.dnainternet.net/lomakyla/
 
Hirsimökkejä Rantasalmella Mökkien MALO-luokitus on ****. Kuusi kappaletta pyöröhirsimökkejä ja yksi höylähirsinen mökki. Mökit on rakennettu kauniiseen niemeen Haukiveden rannalle. Vesistö ympäröi mökkejä ja järvinäköala on upea. Uusi Koivikko on rakennettu omaan niemeen lähelle Lomahotellin palveluja.
Huhtaniemen Mökkikylä  -  https://www.kase.fi/~hannutm/
Huvilat.fi  -  http://www.huvilat.fi/
 
Etsi vapaa mökki tai huvila helposti suoraan haluamaltasi alueelta. Kauttamme löydät monipuolisen valikoiman vuokrattavista mökeistä ympäri Suomen! Meidän palvelussamme se on helppoa, valitse alue ja aika niin saat listan ehdotuksia juuri sinun lomalle. Mökin omistaja, rekisteröidy ja ilmoita mökkisi vuokralle ilmaiseksi sivuillamme! Tarkemmat tiedot www.huvilat.fi !
Iso huvila Oulujoen rannalla  -  https://www.sotkanhelmi.fi/
 
10-20 hengelle sopiva hirsihuvila upealla rantatontilla! Tutustu kotisivuun osoitteessa www.sotkanhelmi.com ja varaa onnistunut loma, juhlapaikka tai vaikka leirin tukikohta.
Lomaelmeri.fi - Yksityisten vuokramökit  -  https://www.verkkotori.com/asuntotori/vuokramokit.aspx
 
Yksityisten henkilöiden omistamien loma-asuntojen vuokrailmoitukset netissä. Ilmoitusten lukeminen ja ilmoittaminen on ilmaista.
Lomarengas  -  https://www.lomarengas.fi/
MUKAVAA MÖKKIMAJOITTUMISTA  -  https://tundrea.com/
 
Perinteiset Lomakeskuksen mökit ovat ilmeeltään persoonallisia ja ylempänä rinteessä kuin uudet mökit.
Mökkiloma.net  -  https://www.mokkiloma.net/
 
Mökkiloma.net palvelusta voit vuokrata mökit helposti suoraan omistajalta ja säästää rahaa.
Saariston Lomakeskus  -  http://www.saaristo.com/
 
Saariston Lomakeskus on suorittanut Suomen Kalastajamatkailuyrityksen sertifiointijärjestelmän alkuvuodesta 2005, sekä laatutonni- ja setlan turvallisuuskoulutuksen. Lisätietoa: www.Suomenkalastusmatkailu.fi ja www.Laatutonni.fi
Saimaan Helmi mökit  -  http://www.saimaanhelmimokit.com/
 
Vuokrattavana kolme sähköistettyä pikku mökkiä Saimaan Pihlajavedellä, rauhallisella lahden poukamalla. Mökit sijaitsevat samalla alueella, lähellä toisiaan. Ympärillä hyvät kalavedet ja marjastuspaikat.
Villi Lappi Oy  -  http://www.villilappi.fi/
 
Villi Lappi järjestää erilaisia elämys- ja luontopalveluita pohjoisen mystiikkaa, luontoa ja ikivanhoja tapoja kunnioittaen. Erämaan keskellä aitoa Pohjoisen kansan tunnelmaa saa mm. kasvistuksesta, pohjoisen taidoista, seikkailuista tai heimosodista. Luontoretkillä voidaan kalastella, patikoida tai tutustua erätaitojen saloihin. Enemmän jännitystä kaipaaville ryhmille ohjelmaan saadaan lisäpontta vaikkapa Urhon mittelöistä, Keron valloituksesta, Väinän väännöstä tai Ukon savotasta. Erätaitoja harjoitellaan ja maukkaista ruoista nautitaan upeimpien maisemien kehdossa.