Tervetuloa
Suomen118 -palveluun

Kirjaudu sisään

Voit muokata tietojasi kirjautumalla palveluun. Osa lisäpalveluista on vain kirjautuneille käyttäjille.

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?

Tarkista yritystietosi

Erä

Linkit  Matkailu   Erä  
Ase & Erä  -  https://www.asejaera.fi/
Erä Sawo  -  http://www.erasawo.fi/
 
Nordic Outdoors Oy on suomalainen yritys, kansainvälisestä nimestään huolimatta. Syntysija on Savon sydämessä, Kuopio kupeessa. Meitä työntekijöitä yhdistää kiinnostus luontoon ja siitä nauttimiseen. Arvostamme myös samalla hyviä varusteita, jotka mahdollistavat parhaat kokemukset ja tilanteet ollessamme maastossa. Olemme Suomen uusin erävarusteita välittävä nettikauppa. Tarjoamamme tuotteet on valittu kokeneiden erälläkävijöiden kokemusten perusteella. Teemme jatkuvaa yhteistyötä eri eräalojen asiantuntijoiden kanssa. Se myös näkyy laadukkaissa tuotteissamme. Asiakaskuntamme onkin ollut laajapohjaista: jousiampujat, yksittäiset metsästäjät, metsästysseurat, riistaorganisaatiot, kansainväliset monialayritykset, luontokuvaajat, harrastekerhot ym. Kaikille on yhteistä vaatimus tuotteiden korkeasta laadusta ja sujuvasta palvelusta. Olemme koonneet Sinulle valikoiman, jota kelpaa esitellä. Edustamme merkkituotteita sekä omaa laajenevaa mallistoamme. Kaikki tuoteryhmät olemme testanneet itse ja kelpuuttaneet myyntiin. Edustamiemme tuotteiden suhteen emme tee kompromisseja! Kesän alusta olemme olleet Ameristep maahantuojia. Tämä tuoteryhmä on ollut meillä erityisen kiinnostuksen aihe jo pitkään. Koska asiakastiedusteluja ko. tuotteista sateli jatkuvasti, päätimme aloittaa maahantuonnin ollen edelläkävijöitä koko maassa. Jos olet kiinnostunut tuotteista ja niiden jälleenmyynnistä ota yhteyttä, niin voimme keskustella tulevasta yhteistyöstämme laatuvarusteiden jakelussa. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja mikä tärkeintä, olemme valmiita auttamaan Sinua löytämään tuotteet, jotka sopivat käyttötarkoituksiisi parhaiten. Martti Kahelin Toimitusjohtaja
Grube.fi  -  https://www.uittokalusto.fi/
 
Grube.fi tarjoaa laajan valikoiman tekstiilejä, jalkineita ja varusteita metsästykseen ja ulkoiluu.
Kilpisjärvi  -  https://tundrea.com/
KOIVUSAAJON LOMAMAJAT  -  http://www.koivusaajonlomamajat.com/
 
KOIVUSAAJON LOMAMAJAT sijaitsevat kauniilla Tornionjoen rantatörmällä. Tornionjoki on tunnettu raja -ja lohijokena. Myös keväiset jäiden lähdöt ovat mielenkiintoista katsottavaa. Lohen ja taimenen kalastus alkaa heti jäiden lähdön jälkeen. Ylläksen hiihtokeskukseen on noin tunnin ajomatka.
Korpikorsu  -  http://www.korpikorsu.fi/korpikorsu/
laplandfinland  -  https://www.lapland.fi/visit/plan-your-stay/car-rental-finland-traveling-lapland/
mantansaari  -  http://www.mantansaari.net/
 
Lomat, leirit, kokoukset ja juhlat Saaressa Kokemäenjoen Kyttälän haarassa sijaitseva saari tarjoaa upeat puitteet Lomanviettoon ja erilaisten tilaisuuksien, kuten juhlien, kurssien, leirien ja seminaarien järjestämiseen.