Tervetuloa
Suomen118 -palveluun

Kirjaudu sisään

Voit muokata tietojasi kirjautumalla palveluun. Osa lisäpalveluista on vain kirjautuneille käyttäjille.

Rekisteröidy

Mikäli sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy palvelun käyttäjäksi

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?

Tarkista yritystietosi

Pk-seuraa

Linkit  Hakukoneet ja hakemistot   Valokuvat   Seksi ja erotiikka   Pk-seuraa  
Etsitkö PK-seuraa?  -  http://www.pkseuraa.tv/
 
Täältä löydät Suomen kuumimmat päiväkahvi ilmoitukset, joissa on pannu kuumana koko päivän. Näet ilmoittajan suoran puhelinnumeron johon voit soittaa välittömästi ja sopia tapaamisesta.
Ilotalo  -  https://ilotalo.com/
 
seksi videot ja paljon muuta kuvat filmit naku pelle haloo jallo kalle dmoz parisuhde pariskunta pk seka treffit
KONTAKTIKESKUS  -  http://www.kontaktikeskus.com/
 
KONTAKTIKESKUS - paikka josta löydät kaikki kontaktit! PÄIVÄN KUUMAT KONTAKTITUOTTEET: PÄIVÄN KUUMAT KONTAKTITUOTTEET:
Lesboja  -  http://lesboja.com/kulli-pillu-vittu/
pk-seuraa  -  http://www.pk-seuraa/
Päiväkahviseuraa  -  http://seksiviestit.net/
 
Vastaa ilmoitukseen ja saat päiväkahviseuraa tai sovi treffit vakavammallakin mielellä. Voit myös jättää oman ilmoituksesi ilmaiseksi.
Päiväkahvit aikuisille  -  http://www.paivakahvit.net/
 
© 2004 www.paivakahvit.net. Postiosoite: PL 84, 00581 Helsinki. Email: palvelu@paivakahvit.net. Näillä sivuilla olevat tiedot ja aineisto tarkoitettu vain yksityiskäyttöön. Kaupallinen hyödyntäminen, kopiointi tai linkitys toisesta sivustosta on ehdottomasti kielletty. Kuvissa esiintyvät henkilöt ovat vähintään 18-vuotiaita. Ilmoituksien oikeellisuudesta, kuvamateriaalin julkaisuoikeuksista ja -luvista yms. vastaavat ilmoittajat itse. Paritukseen liittyviä ilmoituksia ei julkaista.
Ruoska com  -  http://www.ruoska.com/
 
Valmistaudu elämäsi yllätykseen! Ruoska.com tuo maailman kärkeen kuuluvat fetish-, bizarre-, kinky- ja BDSM-kuvat, videot ja liveshowt nettiin yhteistyössä alan johtavien nimien kanssa ja uusinta streaming-teknologiaa hyödyntäen! Tällaista ei ole aikaisemmin Suomessa nähty - tämä tavara tulee täysin sensuroimattomana suoraan Hollannista! Muuten näyttäminen ei onnistuisi.
seksiviestit  -  http://seksiviestit.net/
 
vain täysi ikäisille
Seuralaispalvelu  -  http://www.freeresultsguide.com/?dn=pk-seuraa.tv&pid=7POF8BU45&_glst=0
 
Tarjoatko pk-seuraa tai muita seksipalveluita? Meiltä ilmoitus ilmaiseksi. Saat vieraskirjan, ilmaisen tekstiviestichatin, tilastot ja paljon muuta.
Traffit  -  http://www.seksitreffit.fi/treffit/best_rated.php
www.iskuri.net  -  http://www.iskuri.net/
www.paivakahvi.info  -  http://ww1.cofffe.com/?
 
Päiväkahvi.info -lehdessä julkaistaan vain naisten ns. hieronta- ja päiväkahvi-ilmoituksia, ei miesten ilmoituksia. Ilmoituksen pitää siis olla naisen ja sisältää vähintään yksi suora puhelinnumero (ei 0700-numeroa). Joka numerossa on vähintään 100 (usein reilusti yli)pk-ilmoitusta kautta koko Suomen! Päiväkahvi.info -lehdessä on kuusi sivua ja ne ovat 100% pk:ta - kaikki mitä tarvitset löytääksesi pk-seuraa heti! Ilmoittajien kuvia julkaistaan tilan salliessa. Lehdessä ei julkaista mainoksia, ei novelleja, ei kuvasarjoja eikä muuta turhaa! Päiväkahvi.info -lehti on tarkoitettu tosikäyttöön ja sen suunnittelijat ovat testanneet lehden toimivuutta käytännössä! Puhelinnumeron ja tytön ilmoitustekstin vieressä on reilu tyhjä tila, johon voit kirjoittaa hintatietoja, osoitteen, kellonajan jne. Erittäin kätevä! A5-kokoinen lehti on kätevä kuljettaa mukana autossa tai taskussa.