Tervetuloa
Suomen118 -palveluun

Kirjaudu sisään

Voit muokata tietojasi kirjautumalla palveluun. Osa lisäpalveluista on vain kirjautuneille käyttäjille.

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?

Tarkista yritystietosi

Tattoo-Fashion Inneh.

Juuttaantie 14
66900 Uusikaarlepyy
GSM
Kotisivut
Perustiedot
Y-tunnus
1419094-1
Toimiala
Lävistykset ja tatuoinnit, Tatuointi
Yleiskuvaus
Tatuointiurani alkoi ollessani töissä Viking Linen Calypso-laivalla. Työskentelin hyttiemäntänä, ja v.1990 tutustuin matruusiin, joka opetti minulle tatuoinnin perusteet. Ensimmäiset vuoteni tatuointialalla toimin Norrköpingissä, Ruotsissa mistä muutin takaisin Suomeen ja kotiseudulleni Uuteenkaarlepyyhyn. Alkuaikoina tatuointi oli lähinnä harrastus mutta sitten perustin yritykseni
Tattoo Fashion Studion ja tatuoinnista tuli myös ammattini ja työni.

Olen vuosien varrella asunut välillä Pietarsaaressa ja välillä Uudessakaarlepyyssä ja nyt olemme sitten asettuneet Uuteenkaarlepyyhyn. Tällä alalla työskentely pienellä paikkakunnalla ja varsinkin naisena on ollut haasteellista ja olenkin saanut taistella työni ja sen hyväksytyksi tulemisen puolesta välillä lujastikin. Kun kuusitoista vuotta sitten ryhdyin tatuoimaan ei tällä alueella ollut kovinkaan monta naistatuoijaa. Jos minua on joskus vaikea tavoittaa johtuu se osaltaan siitä, että olen myös äiti. Kolmen pienen lapsen äitinä oleminen äitiyslomineen ovat olleet työntäyteistä aikaa ja olen oppinut välillä laittamaan puhelimeni kiinni jos stressi alkaa painaa päälle.

Studioni, jossa työskentelen yksin on kotini yhteydessä ja tehdessäni tatuointeja en voi vastata puhelimeen. Soita siis uudelleen mikäli et saa minua heti kiinni. Teen tatuointeja asiakkaiden toivomusten mukaan. Omat motiivit, tribaalit, finelinet, cover-up, make-up, kynsitatuoinnit, lävistykset..
Kuuntele yleiskuvaus
Yrityksen sijainti kartalla
Katunäkymä Reittihaku tähän osoitteeseen
Yhteystiedot QR-koodina
Mikä tämä on?
Yhteystiedot QR-koodina