Tervetuloa
Suomen118 -palveluun

Kirjaudu sisään

Voit muokata tietojasi kirjautumalla palveluun. Osa lisäpalveluista on vain kirjautuneille käyttäjille.

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?

Tarkista yritystietosi

Tarrapallosota - Yhteistyöllä voittoon!

Tarrapallosota - Yhteistyöllä voittoon!
Leväsentie 2 b
70700 Kuopio
Puhelin
Kotisivut
Sähköposti
Perustiedot
Y-tunnus
2616339-3
Toimiala
Pelihallit
Aukioloajat
Olemme avoinna varauksesta. Soita, kysy lisää ja varaa peli!
Yleiskuvaus
Tarrapallosota on laserpelien tapaan aktiivinen ja sporttinen laji, joka vaatii osumatarkkuutta ja tiimityöskentelyä. Pelialueena toimii jännittävä ja sokkeloinen kaupunkisota-alue, joka on täynnä strobovaloja, uv-valoja, ääniä ja muita yllätyksiä.

Yhteistyöllä voittoon!

Tarrapallosotaa pelataan kahdessa joukkueessa. Tässä pelissä yhteistyö on avain voittoon - laadi joukkueesi kesken salainen pelistrategia ja sotasuunnitelma, jonka avulla peittoatte vastustajatiimin!

Tarrapallosota soveltuu mainiosti pelattavaksi perheen tai kaveriporukan kesken. Yleisiin peleihin osallistuu muitakin pelaajia, joten sinulla ei tarvitse olla valmiiksi joukkuetta kasassa lähtiessäsi sotimaan.

Varaa aika tarrapallosotaan puhelimitse tai sähköpostilla:
Puh: 050 318 9995
posti(at)gamecenter.fi
Kuuntele yleiskuvaus
Ajo-ohje
Laserpelikeskus sijaitsee Kuopiossa osoitteessa Leväsentie 2B, 2.kerros. Sisäänkäynti parkkipaikan puolelta ja käynti toiseen kerrokseen hissillä, liukuportaita tai portaita pitkin.

Autolla

Laserpelikeskuksen vieressä on parkkipaikka, johon voi pysäköidä auton ilmaiseksi pelin ajaksi. P-paikka on merkattu oheiseen karttaan.

Julkisilla

Pääset Laserpelikeskukseen helposti myös julkisilla - linja-autopysäkit ovat Leväsentien varrella. Linjat 16 ja 21 pysähtyvät lähimmillä pysäkeillä, jotka ovat Mestarinkatu E ja Mestarinkatu P.

Linja-autojen aikataulut löydät Kuopion seudun joukkoliikenteen reittioppaasta: reittiopas.kuopio.fi - kirjoita määränpääksi pysäkki Mestarinkatu E, jos tulet keskustasta päin.
Yrityksen sijainti kartalla
Katunäkymä Reittihaku tähän osoitteeseen
Yhteystiedot QR-koodina
Mikä tämä on?
Yhteystiedot QR-koodina
Facebook