Tervetuloa
Suomen118 -palveluun

Kirjaudu sisään

Voit muokata tietojasi kirjautumalla palveluun. Osa lisäpalveluista on vain kirjautuneille käyttäjille.

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?

Tarkista yritystietosi

Gee piste Fi

Kotisivut
Sähköposti
Perustiedot
Toimiala
Alusasut
Aukioloajat
24h /vrk
Yleiskuvaus
'Aikuisten erotiikkakauppa'
meiltä löytyy kalut harmaaseen arkee!
Haluatko laukasta itsesi joka päivä? Meiltä välineet räjähtäviin orgasmeihin!


Myös hupituotteita, esim. polttariporukoille!
Kuuntele yleiskuvaus
Tuotteet ja palvelut
Naisille
Asusteet, sauvat, pilailutuotteet, penikset, anustapit, liukuvoiteet, kondomit, sidonta tarvikekeet
Nainen unohda huonokuntoiset miehet ja valitse varmasti kovana pysyvä sauva! Naisille jotka nauttivat orgasmeista!


Miehille
Mies jonka kotona on päänsärkyä - nyt tyhjenee pussit niin että niskassa tuntuu kun annat Angelikan kuuman masturbointi koneen tehdä työnsä
Ajo-ohje
Click 'N Charge periaatteella ladattava vibraattori on nyt entistä kätevämpi ladata. Mukana on kännykän laturia muistuttava adapteri joka kiinnittyy magneetin avulla Delight vibraattorin varressa oleviin metallisiin "nappeihin". Helppokäyttöisen laturin ansiosta Delight on kätevä ottaa vaikka matkalle mukaan. Click 'N' Charge periaate säästää myös luontoa koska se ei kuluta paristoja.

Sauvassa on yhditetty kaksi erinomaista materiaalia. "Kahvaosan" kiiltävä, kestävä ja ihoystävällinen muovi. Sekä samettisen pehmeä, suosittu silikoni, joka ei allergisoi ja on helppo pitää puhtaana.
"Kuninkaallisen kurvin" ansiosta sauvaa voi pitää kiinni vain kahdella sormella ja kolmannella säädellä plus ja miinus napeista vibraattorin voimakkuutta.
Delightissa on myös kolme erilaista pulssoivaa rytmiä. Sormen tai ranteen liikkeellä voi helposti kohdistaa värinän eri alueille. Sauvan ergonomiset ominaisuudet, sekä monipuolinen vibraattroi tekevät siitä hieromasauvan, jossa on sekä hellyyttä, että kestävää voimakkuutta.

Delight on muotoiltu niin, että se stimuloi g-pistettä. Sauvan varressa oleva nystyrä hieroo, yhdessä vibraattorin kanssa, klitorista.

Sauvan mukana on adaperi. Yhdistä se vain pistorasiaan ja sauvaan. Lataa Delight vibraattoria ensimmäisellä kerralla n. 6 tuntia. Kun lataaminen on kesken välkkyy sauvassa punainen valo. Valon palaessa yhtäjaksoisesti on lataaminen suoritettu loppuun ja vibraattori on valmis käyttöön.

Delight on hiljainen sauva, sen koko pituus on n. 15 cm. ja paksuus 2-3,4 cm. Mukana mm. englannin-, saksan-,ranskan ja espanjankieliset käyttöohjeet.
Yrityksen sijainti kartalla
Katunäkymä Reittihaku tähän osoitteeseen
Facebook