Tervetuloa
Suomen118 -palveluun

Kirjaudu sisään

Voit muokata tietojasi kirjautumalla palveluun. Osa lisäpalveluista on vain kirjautuneille käyttäjille.

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?

Tarkista yritystietosi

ExtraFilm OY

ExtraFilm OY
Pl 1440
00002 Helsinki
Puhelin (ma-to klo 9 - 15, pe klo 9-14)
Fax
Kotisivut
Sähköposti
Perustiedot
Toimiala
Valokuvaus, kuvataide, Valokuvaus, kuvataide
Yleiskuvaus
ExtraFilmin avulla on helppo säilyttää muistot. Meillä kehität kuvasi helposti ja mukavasti. Tarjoamme sinulle kaikki tarvitsemasi kuvapalvelut. Saat apua kaikissa kuvaamiseen liittyvissä asioissa aidoista paperivalokuvista laajaan valikoimaan kuvatuotteita.

Laatua edullisesti
ExtraTakuut asettavat ExtraFilmin kuvankehitykselle alan tiukimmat laatuvaatimukset. Toimintamme perustuu tarkoin valikoituihin tietotekniikka- ja kehittyneisiin logistiikkaratkaisuihin. Niiden ansiosta voimme tarjota korkealaatuisia kuvapalveluja edullisilla hinnoilla. ExtraFilm on perustamisestaan vuonna 1972 kehittänyt noin 45 miljoonaa filmirullaa, ja sesonkiaikoina voimme käsitellä jopa 30 000 filmirullaa päivässä.

Ympäristöystävällinen kuvankehitys
ExtraFilm on toiminut ympäristöasioissa aina pitkäjänteisesti. Kuvankehityksemme täyttää kaikki ympäristövaatimukset. Koko prosessi filmirullista ja digikuvista valmiisiin tuotteisiin toteutetaan suljettuna kiertona. Kehittämisessä käytettävä hopea kierrätetään. Lisäksi energiankäyttömme on vähäistä ja työympäristömme hyvä. Kun valitset kuviesi kehittäjäksi ExtraFilmin, edistät ympäristöasioiden hoitoa.

Tärkeintä on hyvä asiakaspalvelu
ExtraFilmillä asiakas on aina oikeassa. Siksi voit palauttaa kaiken ostamasi - jopa kuvat. Kuvien palautusoikeus on voimassa vuoden kuvien kehittämispäivästä. Saat rahasi takaisin - joko hyvityksenä seuraavassa laskussasi tai tilillesi maksettuna. Palautusoikeus ei koske ainoastaan teknistä laatua. ExtraFilmin asiakkaana sinulla on aina palautusoikeus.
Kuuntele yleiskuvaus
Yhteystiedot QR-koodina
Mikä tämä on?
Yhteystiedot QR-koodina