Tervetuloa
Suomen118 -palveluun

Kirjaudu sisään

Voit muokata tietojasi kirjautumalla palveluun. Osa lisäpalveluista on vain kirjautuneille käyttäjille.

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?

Tarkista yritystietosi

Sponsori.fi

Sponsori.fi
Puhelin
Kotisivut
Sähköposti
Perustiedot
Toimiala
Sponsorointi
Yleiskuvaus
Yritysten kanssa tehtävä yhteistyö on suomalaisen urheilun rahoituksessa ratkaisevassa asemassa. Sponsoritoiminnalla varmistetaan laadukkaan valmennusjärjestelmän ylläpito ja kehittäminen, toimivat harjoitusolosuhteet ja riittävä panostus huippu-urheilijoiden ja nuorten lupausten uraan ja urakehitykseen.

Yrityksille sponsorointi on hyvä keino vahvistaa ja kehittää yritysidentiteettiä, tukea markkinointia sekä viestiä yhteistyökumppaneille ja eri sidosryhmille vastuullisesta yhteiskunnallisesta toiminnasta.

Sponsori.fi-palvelun sponsorina voit tukea niin junioritoimintaa, urheiluseuratoimintaa, yksittäisiä huippu-urheilijoita kuin joukkuelajeja. Voit myös osoittaa tuen lajiliitolle, joka käyttää tuen haluamallaan tavalla.

Ryhtyessäsi sponsoriksi Sponsori.fi-palvelun kautta hankit yrityksellesi positiivista medianäkyvyyttä ja lunastat paikkasi huippu-urheilun sisäpiirissä kehittäen sidosryhmätoimintaasi. Voit hyödyntää sponsoritoimintaa yrityksesi markkinointimateriaaleissa ja saat yrityksesi tiedot myös näyttävästi esille Sponsori.fi-sivustolle.

Sponsori.fi on kannattava ja helppo tapa ottaa yhteistyö urheilutoiminnan kanssa osaksi liiketoimintaa.
Kuuntele yleiskuvaus
Yrityksen sijainti kartalla
Katunäkymä Reittihaku tähän osoitteeseen
Yhteystiedot QR-koodina
Mikä tämä on?
Yhteystiedot QR-koodina