Tervetuloa
Suomen118 -palveluun

Kirjaudu sisään

Voit muokata tietojasi kirjautumalla palveluun. Osa lisäpalveluista on vain kirjautuneille käyttäjille.

Kirjaudu sisään

Unohtuiko salasana?

Tarkista yritystietosi

Laskutusjärjestelmä Oy

Pl 21
00211 helsinki
Puhelin
Kotisivut
Perustiedot
Y-tunnus
1562751-9
Toimiala
Tili- ja kirjanpitotoimistot, laskutusohjelma
Yleiskuvaus
Haluatko vähentää laskutuksesta aiheutuvia kustannuksia? Haluatko helpottaa yrityksesi rutiineja?

Laskumaatti on helppo tapa tehostaa kirjanpitoa, laskutusta ja myyntireskontran hallintaa. Monipuolinen ja helppokäyttöinen järjestelmä sisältää kaikki työvaiheet laskutuksesta asiakasrekistereihin. Tehokas sähköinen laskutusjärjestelmä on lisäarvo sekä yritykselle itselleen että sidosryhmille.

Kuuntele yleiskuvaus
Tuotteet ja palvelut
Haluatko lisätä yrityksesi tehokkuutta ja vähentää laskutuksesta aiheutuvia kustannuksia? Siirry luotettavampaan laskutukseen Laskumaatin avulla, jossa myös tietoturva-asiat ovat kunnossa.

Sähköinen laskutusjärjestelmä Laskumaatti mahdollistaa pk-yritysten ja suurempienkin yritysten laskutuksen ajasta ja paikasta riippumatta. Laskumaatin avulla etätyö ja toiminta missä päin maailmaa tahansa on vaivattomampaa. Mikäli vastaanottajalla ei ole vielä valmiuksia sähköisen laskun vastaanottamiseen, voi laskun vastaanottaa myös sähköpostiin. Laskun lähettäjä voi myös tulostaa laskun itse tai lähettää laskut tulostusoperaattorille.

Selainpohjaisen järjestelmän ansiosta Laskumaatti ei tarvitse toimiakseen ohjelmistoasennuksia tai päivityksiä, ja yrityksen eri toimipisteissä kaikki näkevät samat tiedot reaaliajassa. Laskumaatti toimii turvallisilla ja varmistetuilla palvelimilla suojatulla Internet-yhteydellä.

Laskumaatti voidaan yhdistää myynninhallintaan, asiakaspalvelujärjestelmiin, tuotantologistiikkaan tai vaikkapa verkkokauppaan sekä muihin yrityksen tuottamiin nettipalveluihin. Ohjelmiston kautta voidaan hallita käyttöoikeuksia sekä yritys- ja asiakaskohtaisia asetuksia. Tutustu esimerkiksi Kassaratkaisuun, jonka avulla voi yhdistää verkkokaupan ja liikkeen myynnit samaan kassaan, varastonhallintaan ja laskutukseen: www.kassaratkaisu.fi

Kaikki Laskumaatin perusominaisuudet kuuluvat hintaan, eli lisäkustannuksia ei järjestelmän käytöstä tule. Tarvitset vain tietokoneen, jossa on Internet-yhteys ja –selain!Esittelyvideo

Tuote-esite

Laskumaatti powerpoint

Laskumaatin perusominaisuudet

Laskumaatti Lite

Laskumaatti Pro

Laskumaatti Laskutusjärjestelmä

Tarjouspyyntölomakkeeseen
Ajo-ohje
Laskumaatti on päivitetty uuteen versioon.

Päivityksen myötä Laskumaatti saa uuden ulkoasun ja mm. seuraavat uudet ominaisuudet, jotka mahdollistavat Laskumaatin entistäkin tehokkaamman ja monipuolisemman käytön:

Laskujen lähetyspalvelu, jonka myötä saat myös paperilaskut vaivattomasti matkaan ilman laskujen tulostamista ja kuorittamista
Uusi käyttöliittymä, mikä mahdollistaa järjestelmän käytön paremmin myös tablet-laitteilla
Työpöytä-näkymä, josta näkee kerralla laskutukseen liittyvät tapahtumat ja tilastot
Verkkolaskuosoitteen automaattinen haku -toiminto


Lisäksi Laskumaattiin on tehty teknisiä muutoksia ja tietoturvapäivityksiä sekä asiakaspalautteiden pohjalta käytettävyyteen liittyviä parannuksia. Kaikki uudet ominaisuudet on automaattisesti kaikkien Laskumaatti-käyttäjien käytettävissä eikä vaadi erityisiä toimenpiteitä.
Yhteystiedot QR-koodina
Mikä tämä on?
Yhteystiedot QR-koodina
Rekisteröidyt fi-päätteiset verkkotunnukset
Verkkotunnus
Myönnetty
Voimassaolo päättyy
hitcall.fi
21.10.2008
21.10.2019
laskumaatti.fi
14.12.2006
14.12.2019
laskutusjarjestelma.fi
14.12.2006
14.12.2019
laskutusjärjestelmä.fi
14.12.2006
14.12.2019
varausjärjestelmä.fi
01.09.2005
01.09.2019
yrityspalvelujarjestelma.fi
07.12.2006
07.12.2019
devel.fi
17.08.2016
17.08.2019